Elena Easy

Puhelinjärjestelmä ja viestintä ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille, Elena Easy / Wildix

Easy on edullinen ja monipuolinen puhelin, - ja viestintäjärjestelmä.

Palvelumme kautta lisäämme myyntiäsi, tehostamme tavoitettavuutta sekä paranamme asiakastyytyväisyyttä.

Muuta puhelinjärjestelmäsi toimintasi ytimeksi ja kasvata liiketoimintaasi samalla, kun säästät aikaa ja rahaa.

Palvelumme auttaa yrityksesi asiakkaita ja henkilökuntasi asiointia joko suoraan Mobiilipuhelimesta, PC:ltä, Tabletilta tai omilta Nettisivuilta, nerokkaan palvelupainikkeemme kautta. Ota rohkeasti yhteyttä, näytämme miten voimme auttaa teitä valitsemaan oikea ratkaisu, kysy ilmainen esittely.

Elena Easy

Ratkaisu mikä ei sido sinua operaattoriin, koe valinnan vapaus! Perinteisesti yrityksen puhelin-, mobiili-, videoneuvottelu-, etätyö-, pikaviestintä- (chatti) ja muut kommunikointipalvelut ovat usean lisenssin tai palvelun monimutkainen kokonaisuus ja ostaminen on vaikeaa. Hankit ehkä turhia ominaisuuksia, omien palveluiden hallinta on hankalaa, vikatilanteiden selvittäminen lähes mahdotonta. Tuntuuko tutulta?

Elena Easy paketoi kaikki nämä yhdeksi palveluksi, olit sitten ”mies ja paku” tai suuryritys. Elena Easy palvelulla toteutat yrityksesi kaikki kommunikointihaasteet, yhdessä paketissa, helposti. Olemme tehneet hankinnan vaivattomaksi myös laitteiden osalta, voit käyttää jo olemassa olevia matkapuhelimia, SIMmejä ja PC- laitteita, jos niiden vaihtaminen ei ole nyt ajankohtaista. Elena Easy on joustava, me emme myy mitään tarpeetonta.

VAIN alk.

3 € / kk

(Alv.0%)
Katso lisää

Elena Easy webinaari

Tarve järjestää Webinaari? Elena Easy Webinar on siihen ratkaisu, jota voit käyttää vaikka 24 / 7 yhden kuukauden ajan, alkaen 49,00 €/ kk!!

Markkinoilla on tarjoajia, joiden Webinar palvelut ovat rajoitettu tunti, - tai käyttömäärään. Näiden palveluiden käyttö maksaa tyypillisesti yli 500 € / KERTA!!

Miksi maksaa käytöstä, kun vaihtoehtona on rajaton määrä käyttöä tarpeidenne mukaan, kokeile ja huomaat, kuinka kätevää palvelunkäyttö on.

Webinaari 100:lle vain

49 € / kk

(+ M tai L paketti)

(Alv.0%)
Katso lisää

Elena Easy Pakettiliittymät

Elenan Pakettiliittymä on tehopakkaus ja toimii kaikkialla! Elenan liittymäpaketit toimivat Telian ja DNA:n verkoissa, voit valita kumpiko verkoista toimii juuri Sinun yrityksellesi paremmin, tai voit valita molemmat, henkilöstösi liikkuvuuden ja verkon toiminta-ominaisuuksien mukaisesti, Sinä päätät!

Liittymät ovat tarkoitettu tehokkaaseen työskentelyyn toimistolla, autossa, kotona tai ulkomailla. Voit tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta. Jos valitset myös Elena Easy puhepalvelun yhdessä Liittymäpaketin kanssa, on yritykselläsi kaikki kommunikointipalvelut käytettävissä, aina ja kaikkialla! Yhteispaketeissa huippuedut mm. tukipalvelut määräajaksi veloituksetta, vain Elenalta!

VAIN

18,00 € / kk

(Alv.0%)
Katso lisää

Elena Easy toimisto netti

Elenan Toimisto Netti -liittymä on tehokas, edullinen ja nopea nettiyhteys, millä hoidat yrityksesi asiat turvallisesti ja nopeasti. Yhteydet ovat erittäin vikasietoisia ja tekniikkamme valvoo liittymien toimivuutta aktiivisesti. Jos vikatilanne jostain syystä muodostuu, se korjataan proaktiivisesti jo ennen kuin asiakas sen huomaakaan!
Elenan Toimisto Netti liittymällä hoidat sujuvasti erityyppiset työt nopeasti, lataat sujuvasti pilvipalveluista yrityksesi palvelut, ilman pätkimistä. Liittymämme soveltuvat pienille ja suurille yrityksille sekä toimistotiloihin että liikehuoneistoihin. Kysy lisää!  

VAIN

18,00 € / kk

(Alv.0%)
Katso lisää

Hotelli, majoitus, - ja elämysmatkailuala sekä ja Meriliikenteen ratkaisut

Elena ja TigerTMS:n palveluratkaisut luovat ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen asiakkaillesi. Ei enää hankalia APPeja. IPortal on kustannustehokas ja moderni palvelu. Tuota asiakkaalle kaikki yrityksesi palvelut, helposti saataville, asiakkaan omaan kännykkään. Ei kehittämis- tai ylläpitokuluja, modernisti pilvestä. Jo yli 18 000 hotellia luottaa maailmanlaajuisesti (TigerTMS) Katso video ja varaa ilmainen kartoitus ja demo.

Meriliikenneratkaisut; LAN, - ja WLan verkot, PBX ja langattomat ratkaisut, CCTV ratkaisut, Mobicall hälytysjärjestelmät sekä PA järjestelmät. Useat varustamot ja laivanrakentajat luottavat ratkaisuihimme.

Haluatko parantaa suorituskykyä, tuottavuutta ja asiakkaasi kokemusta kysy ilmainen Demo

Tarjoamme laadukkaita asiakaspalveluratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille, hotelli, majoitus, - ja elämysmatkailualan yrityksille

Puzzel on Euroopan johtava pilvipalvelukeskusratkaisujen toimittaja. Joka päivä yli 1 100 organisaatiota 40 maassa käyttää ohjelmistojamme tarjotakseen älykkäitä asiakaskokemuksia yhdistäen ihmisten ja teknologian voimat palvellakseen asiakkaita tehokkaasti, tehokkaasti ja empatiaa osoittaen. Puzzel-alustan avulla organisaatiot voivat luoda asiakkailleen monipuolisia matkoja sekä live- että itsepalvelukokemuksia, jotka antavat ihmisille vapauden valita milloin, missä ja miten he saavat apua. Useat yritykset ja hotellit ovat valinneet Elenan ja Puzzelin hoitamaan asiakaspalvelunsa.

Pidämme Sinusta huolta myös hädän hetkellä: Yksi palvelunumero ja saat apua 24 / 7.

Tutustu nyt Elena Easy palveluun ja varmista, että Sinun asiakkaasi tavoittavat sinut, paikasta ja ajasta riippumatta!

Easy puhelinjärjestelmä pilvestä
8 € / henkilö / kk

SISÄLTÄÄ KAIKKI YRITYKSEN TAVANOMAISET PERUSTARPEET

Easy XS puhelinjärjestelmä pilvestä alk.3 € / kk

Esimerkki yrityksen Easy puheloinjärjestelmästä, kaikki tarvittavat palvelut 1 henkilö = 8,00 € / hlö. Tarkemmat ominaisuudet löytyvät tästä alta, poimi siitä teille tärkeimmät ja ota käyttöön.
Mitä saatte; rajaton määrä myynti, - ja / tai soittorinkejä, rajaton määrä IVR* valikoita, automaattinen takaisinsoittopalvelu, ruuhka, - ja muut automaattiset viestit soittajille, puhelinvastaaja kaikille ja paljon muuta. Kaikki mitä yrityksesi tarvitsee hyvää ja tehokkaaseen kommunikointiin asiakkaittesi kanssa.
Easy puhelinjärjestelmä voidaan liittää Yrityksenne nykyisille nettisivuille osaksi puhelinjärjestelmää, asiakkaanne voi soittaa teille suoraan netistä, ilmaiseksi, nerokkaan palvelupainikkeemme kautta.
Palvelumme auttaa yrityksesi asiakkaita ja henkilökuntasi asiointia joko suoraan Mobiilipuhelimesta, PC:ltä, Tabletilta tai omilta Nettisivuilta, nerokkaan palvelupainikkeemme kautta.

*IVR, voidaan antaa esim. päänumeroon viesti;
Hei, Tervetuloa Yritykseemme, valitse 1. Myynti, 2. Huolto 3. Laskutus. Tai palvelussamme on valitettavasti ruuhkaa, jos haluat, että soitamme teille takaisin Paina 1. vapauduttuaan. Elena Easy S palvelu soittaa automaattisesti soittajalle, ei missattuja puheluita.

Lisäpalvelut
klikkaa tästä

Easy XS ominaisuuksia on mm:

 • Puhelimena toimii oma kännykkä (Android tai Apple)
 • Voit käyttää nykyisiä SIMMEJÄ tai voit kysyä Elenan operaattoripalveluita ja tarkistaa onko nykyiset hinnat.
 • Voit säilyttää nykyiset puhelinnumerosi
 • Käyttäjille puhelin App ja / tai PC- puhelinsovellus kaikille, voit käyttää, vaikka molempia (Optiona; perinteinen pöytäpuhelin, kk- veloituksella esim. varastot jne.)
 • Ruuhka, - ja Toimisto suljettu viestit (esim. palvelussamme on juuri nyt ruuhkaa…, tai Toimistomme on suljettu ja palvelemme teitä….
 • Tilatiedot ja niiden hallinta kaikista laitteista myös, jos puhut GSM puhelua (vapaa, varattu, lomalla, poissa, oma ilmoitus, älä häiritse) esim. kollegat näkevät oletko varattu vai et
 • Soittaessa voit valita näytätkö puheluissa yritysnumeroa vai matkapuhelinnumeroa, voidaan myös automatisoida yritysten aukiolojen mukaan
 • Puhelinvastaaja kaikille tai käytät kännykän vastaajaa, tai molempiaVideopuhelut kaikille, PC:llä tai Macillä tai kännykällä
 • Rajaton määrä ryhmiä, lisättynä IVR valikoilla, esim. asiakaspalvelu, huolto, myynti, laskutus, varaamo, varasto jne. mihin voi kuulua kaikki käyttäjät tai osa, voit liittyä ryhmään ja pois matkapuhelimesta tai PC:ltä
ELENA
Easy

S

Paketti sisältää mm:

 1. Kuukausimaksulla hoidat yrityksen asiat monella eri laitteella
 2. Click to Call soita napsauttamalla tietokoneen näytöltä tai kännykällä
 3. Mobiili APP Android tai IOS päätelaitteella
 4. Ilmaiset sisäpuhelut yrityksen kaikkien puhelimien välillä
 5. Videoneuvottelu- ja Chat- ominaisuus
 6. GEO paikannus, näe esim. huoltoautosi sijainnit: Tehostaa toimintaa

VAIN alk.

8 € / kk

ELENA
Easy

M

Paketti sisältää mm:

 1. Kaikki S pakettien sisällöt
 2. Puhelin, Chat, Video omille WEB- sivuillesi
 3. Verkko / Videokokouspalvelu kaikille käyttäjille, voit pitää jopa 25 henkilön kokouksia
 4. Voit liittää mm. oman asiakashallintajärjestelmän avoimen API- rajapinnan avulla (CRM) palveluumme

VAIN alk.

12 € / kk

ELENA
Easy

L

Paketti sisältää mm:

 1. Kaikki S ja M pakettien sisällöt
 2. Elena Easy Contact Center palvelulla rakennat huipputehokkaan asiakas-, myynti- tai huoltopalvelun
 3. Automaattinen puheentunnistus puhelinluettelotoiminto, sano nimi ja soita
 4. Ääniviestit, sanele viesti ja lähetä
 5. Maailmanlaajuinen     puhelinluettelo, tunnistaa soittajat sekä löytää soitettavan
 6. Palvelunhallintatyökalu, voit tarvittaessa hallinnoida koko yrityksen asetuksia, tiedotteita jne.

VAIN alk.

18 € / kk

myynti@elena.fi
010 400 5700

Liitymän sulkupalvelun numero
+358 10 400 5777