asiakkaitamme:

TV-laitteiden ja Kanavapalveluiden Tärkeys Hotelleissa ja Risteilyaluksilla:

Testaa meidän demo ympäristyöämme?
Scannaa QR-koodimme

Viihdyttävä Asiakaskokemus:
Hotelleissa ja risteilyaluksilla vierailleet matkustajat haluavat nauttia mukavasta ja viihtyisästä oleskelusta. TV-laitteet ja monipuoliset kanavapalvelut tarjoavat heille mahdollisuuden rentoutua, viihtyä huoneessaan ja nauttia laadukkaasta viihteestä.

Rentoutuminen ja Vapaa-aika:
Matkustajille ja vieraille on tärkeää saada mahdollisuus rentoutua ja nauttia vapaa-ajastaan. TV-laitteet ja kanavapalvelut tarjoavat vaihtoehdon viihtyä huoneessa tai hytissä, mikä on erityisen tärkeää pitkillä matkoilla tai päivän päätteeksi.

Monipuolisuus:
Ihmiset ovat erilaisia ja heillä on erilaisia mieltymyksiä viihteen suhteen. Kanavapalveluiden avulla voitte tarjota laajan valikoiman kanavia, kuten uutisia, urheilua, elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia, jotta jokainen matkustaja voi löytää mieleisensä ohjelmat.

Informaatio ja Opastus:
TV-laitteiden kautta voitte tarjota matkustajille tärkeää tietoa, kuten hotellin tai aluksen palveluista, ravintoloiden aukioloajoista, retkitarjonnasta ja sääennusteista. Tämä auttaa matkustajia suunnittelemaan päiviään ja käyttämään palveluitanne tehokkaasti.

Brändin Ilmentymä:
Laadukkaat TV-laitteet ja kanavapalvelut voivat olla osa hotellinne tai risteilyaluksenne brändiä. Ne voivat kertoa siitä, että välitätte matkustajien viihtyvyydestä ja tarjoatte korkealaatuisia palveluita.

Matkustajien Viihtyvyys:
Hyvät TV-laitteet ja kanavapalvelut voivat auttaa pitämään matkustajat viihtymässä huoneissa tai hyteissä, mikä voi lisätä heidän aikaansa hotellissa tai aluksella. Tämä voi johtaa toistuviin varauksiin ja parempiin asiakassuhteisiin.

Sään ja Ympäristön Vaikutus:
Huonon sään tai muiden olosuhteiden vuoksi matkustajilla voi olla rajoitettuja mahdollisuuksia viettää aikaa ulkona. TV-laitteet ja kanavapalvelut tarjoavat heille vaihtoehdon viihtyä sisätiloissa ja tekevät oleskelusta miellyttävämpää.

Kilpailukyky:
Tarjoamalla laadukkaat TV-laitteet ja monipuoliset kanavapalvelut voitte erottua kilpailijoistanne. Tämä voi olla ratkaiseva tekijä, kun matkustajat valitsevat majoituspaikkaa tai risteilyalusta.

Kokonaisuudessaan TV-laitteet ja kanavapalvelut ovat tärkeitä osia hotellien ja risteilyalusten tarjontaa. Ne parantavat matkustajien kokemusta, tarjoavat viihdykettä, informaatiota ja rentoutumismahdollisuuksia sekä voivat edistää brändiänne ja kilpailukykyänne

Ota yhteyttä

Elenan valikoimassa Samsung, LG ja Philips tuotteet

myynti@elena.fi
010 400 5700

Liitymän sulkupalvelun numero
+358 10 400 5777