Elena Easy S paketin sisältö

Nämä ominaisuudet sisältyvät aina kaikkiin Elenan Easy paketteihin

1.

Yli sata erilaista puhelinvaihde/mobiilivaihde ominaisuutta pilvipalveluna

10.

Aina ilmaiset palvelun päivitykset koko sopimusajan

9.

Käyttäjätunnistus salasanalla ja käyttäjätunnuksella

2.

Tietoturvallinen ja salattu yhteys

3.

Puhelinluettelointegraatio / Active Directory

4.

Ilmaiset sisäpuhelut kaikissa keskinäisissä puheluissa

5.

Rajaton määrä soittoryhmiä esim. myynti, asiakaspalvelu, huolto jne.

6.

Ruuhkatiedotteet esim. palvelussamme on juuri nyt ruuhkaa, palvelemme teitä pian

11.

Vastaajaviesti kaikille käyttäjille (valinnainen)

12.

Soiton yhdistäminen ja siirtäminen kaikilla käytettävillä laitteilla

7.

Ilta,- ja poikkeusaikatiedotteet, esim. toimistomme on avoinna klo. 8 – 16:00 jne.

8.

Rajaton määrä automaattivalikoita esim. paina 1 myynti, paina 2 huolto, paina 3 laskutus jne.

13.

Elena Easy laitteilla on aina 5 vuoden takuu mm. sankaluurit, Easy- konferenssilaitteet, puhelimet

Tutustu sisältöihin tarkemmin

Mitä Elena Easy-paketti S sisällöt tarkoittavat

Yritykselle, joka haluaa parantaa tehokkuuttaan kehittämällä sisäistä ja ulkoista viestintää. Palvelussa voit jakaa asiakirjoja, keskustella verkossa, soittaa yhdellä painalluksella ja tarkastella kollegoiden status- ja geopaikannuksen tilaa. Elena Easy on ihanteellinen useissa paikoissa sijaitseville toimistoille ja ryhmille, jotka työskentelevät mm. jaettujen hankkeiden parissa. Työskentely onnistuu paikasta ja ajasta riippumatta, etätyön tekeminen onnistuu kotona, mökillä tai vaikka ulkomailla, päätä sinä, kaikki viestintä kulkee samaan pakettihintaan. Virtaviivaistamalla päivittäisen viestinnän jokainen työntekijä säästää päivässä noin kaksi tuntia arvokasta työaikaa, joka yleensä kuluu rutiininomaisessa puhelimessa puhumisessa ja tiedonvaihdossa.

1. Kuukausimaksulla jopa 10 eri laitetta

Kuukausimaksulla saat liitettyä jopa 10 eri laitettasi palveluun mm. mobiili, PC, tabletti, kotikone jne.

2. Soittaminen on helppoa PC:llä ja Mobiilissa

Soittaminen on helppoa PC.llä ja Mobiilissa: Näet kollegasi kuvalla ja asiakkaasi löytyvät puhelinluettelosta tai pikavalintana, klikkaa ja soita; helppoa!

3. Palvelut aina mukana

Elena Mobiili APP toimii Android ja IOS laitteissa, eli toimistopuhelin, videoneuvottelu ja chat samalla APPillä. Voit käyttää nykyistä kännykkääsi ja palveluita eikä edellytä operaattorin vaihtoa, ellet itse halua. Mikäli kuitenkin koet tarvetta kilpailuttaa palvelusi, löydät Elena Easy palvelusta liittymät ja muut operaattoripalvelut.

4. Ilmaiset puhelut yrityksen kaikkien laitteiden välillä

Vaikka istuisit ulkomaan reissulla uima-altaalla, voit kommunikoida ilmaiseksi Internetin välityksellä. Maiden rajojen yli.

5. Videoneuvottelu ja Chat PC:ssä

Videoneuvottelu ja chat PC:ssä, tabletissa tai Apple -tietokoneessa, selainpohjainen, ei tarvitse ladata tai asentaa erillisiä ohjelmia ja on aina käytössäsi paikasta ja ajasta riippumatta, vaikka sitten ulkomailla! Aina salattu ja tietoturvallinen yhteys, tarvitset vaan nettiyhteyden. Huom! Älä käytä ilmaissovelluksia tietoturvariskien takia, valitse palvelu mikä on tietoturvallinen ja asianmukaisesti salattu.

6. GEO paikannus

GEO paikannus on palvelu missä näet esim. liikkuvan henkilöstön sijainnin suoraan tietokoneellesi. Palvelu on suositeltavaa mm. erilaisille asennus- ja huoltoyhtiöille; työnjohto pystyy sopimaan pikaisiakin asennus- ja huoltokäyntejä asiakkaille näkemälle asentajien sijainnin.

7. Ovipuhelimet

Jos käytössäsi on ovipuhelimia tai tarve sellaiselle, löytyy valikoimistamme myös nämä laitteet.

8. Läsnäolotiedot,

Näet kollegasi statustilan suoraan puhelimestasi, PC:ltä tai matkapuhelimestasi koodeilla varattu, kokouksessa, vapaa jne.

9. PostIt -muistilapputoiminto

PostIt muistilapputoiminnon avulla voit lähettää PC:llä tai Mobiililla kollegallesi perinteisen Post It muistilapun digitaalisena, suoraan vastaanottajan ruudulle. Kätevää ja ekologista!

10. Työpöydän jakaminen videoneuvottelussa

Tällä näppärällä ryhmätyökalulla voitte jakaa ja siirtää tiedostoja videoneuvottelussa. Muillta toimijoilla nämä yleensä vaativat erillisen, lisämaksullisen palvelun.

11. Tekstiviestien lähettäminen ja vastaanotto

Voit lähettää viestin suoraan PC:si kautta. Esimerkiksi asiakaspalvelusta voidaan lähettää automaattinen viesti asiakkaalle, joka ei vastannut puheluunne: Palvelumme lähettää viestin asiakkaallenne esim.” Yritimme tavoitella teitä puhelimitse, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, kun se on mahdollista, ystävällisin terveisin yritys xx.” Tämä esimerkkinä yhdestä käyttömahdollisuudesta. (toiminto vaatii lisäksi Elena Easy SMS- palvelun).

12. Puheluiden tallennus

Voit tallentaa omat puhelusi ja mikäli yrityksesi kaipaa kokonaisvaltaista puheluiden tallennusta, Elena Easy palvelusta löytyy pilvipohjainen tallennuspalvelu.

14. Faksien vastaanottaminen

Faksien vastaanottaminen ja lähettäminen on mahdollista suoraan PC:ltä

Elena Easy ja Easy S paketilla saat ihanteellisen ratkaisun toimistoon, liikkuvalle henkilöstölle, etätyöntekijöille, myyntiin ja myynnin tukeen, asiakaspalveluun; kaikille ketkä haluavat vapauden tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta! Elena Easy palvelu ja S paketti palvelee erittäin laajaa yrityskenttää, mikroyrityksestä suuryrityksen tarpeisiin ja luonnollisesti kustannustehokkaasti.

Kysy lisää?Tilaa!
Katso paketti vertailu

myynti@elena.fi
010 400 5700

Liitymän sulkupalvelun numero
+358 10 400 5777