Elena Toimisto Netti

Elenan Toimisto Netti -liittymä on tehokas, edullinen ja nopea nettiyhteys, millä hoidat yrityksesi asiat turvallisesti ja nopeasti. Yhteydet ovat erittäin vikasietoisia ja tekniikkamme valvoo liittymien toimivuutta aktiivisesti. Jos vikatilanne jostain syystä muodostuu, se korjataan proaktiivisesti jo ennen kuin asiakas sen huomaakaan! Elenan Toimisto Netti liittymällä hoidat sujuvasti erityyppiset työt nopeasti, lataat sujuvasti pilvipalveluista yrityksesi palvelut, ilman pätkimistä. Liittymämme soveltuvat pienille ja suurille yrityksille sekä toimistotiloihin että liikehuoneistoihin. Kysy lisää!  

Elenan Toimisto Netti toteutetaan eri nopeuksilla ja tekniikoilla, kuten VDSL ja valokuitu. Avainkysymys nopeudessa on aina kohteen sijainti. Tarkastamme kiinteistökohtaisesti etukäteen eri tekniikat ja nopeuden saatavuuden osalta. Valokuitu on nykyaikaisin siirtoyhteys mutta mm.vanhoihin kiinteistöihin tämä vaihtoehto ei aina ole saatavilla ilman mittavia toimenpiteitä. Vallitsevat olosuhteet varmistetaan aina, ennen lopullisen hinnan muodostumista ja tämän vuoksi annamme Elena Toimisto Netti liittymille alkaen -hinnat.

Elena
Toimisto Netti liittymät
(VDSL 100 / 100)

VAIN alk.

35 € / kk

(Alv.0%)

Elena
Valokuitu liittymät alkaen
(Pro -Kuitu100 /100)

VAIN alk.

50 € / kk

(Alv.0%)

Elena Toimisto Netti liittymät (VDSL 100 / 100) alkaen 35,00 € / kk.
Valokuitu liittymät alkaen (Pro -Kuitu100 /100) alkaen 50,00 € / kk

(Alv.0%)

LIITTYMÄT SISÄLTÄÄ MM:

  • Käyttöönotto hoidetaan ammattiasentajien toimesta paikan päällä
  • Verkon valvonta: Verkkoa valvotaan tekniikkamme puolesta aktiivisesti ja mahdolliset häiriöt korjataan, monesti ennen kuin asiakas edes huomaa
  • Yksi kiinteä julkinen IP-osoite
  • Asiakaspalvelu 24 / 7
Kysy lisääTilaa!

myynti@elena.fi
010 400 5700

Liitymän sulkupalvelun numero
+358 10 400 5777