Suomalainen yritys Elena Yhtiöt Oy on uusin yritys, joka on liittynyt TigerTMS-kumppanuusohjelmaan toimittaakseen markkinoiden johtavat ratkaisumme iCharge, innLine ja iPortal.

TigerTMS:n yleiskatsaus

TigerTMS on palvellut hotelli, - ja majoitusbisneksessä jo yli 40 vuotta. Sen vankka kokemus ohjaa maailmanluokan hotelli,- ja majoitusalan sovellusten tarjontaa - mullistaen hotellien toimintaa ja parantaen asiakaskokemusta yli 18 000 hotellissa.

Sen markkinoiden johtavat sovellukset ja väliohjelmistot kattavat viestintä- ja asiakashallintajärjestelmät, integroidut puhe- ja dataratkaisut sekä uusinta teknologiaa vieraiden mobiililaitteeseen.

TigerTMS on omistautunut auttamaan asiakkaitaan parantamaan heidän palveluitaan, lisäämään tuottavuutta ja parantamaan asiakaskokemusta.

Uusin palvelu antaa todellisen vaihtoehdon hotelleille,- ja majoitusalan yrittäjille, jotka haluavat antaa vieraidensa käyttöön mobiilisovellusteknologiaa - iPortal.

Lisää joustavuutta ja säästä aikaa kustannuksissa maailman laajimmin käytetyn nk. Middlewaren avulla. iLink yhdistää TigerTMS- tuotteet ja sadat muut hotellisovellukset, ja näin yhdellä alustalla on saatavilla enemmän sertifioituja käyttöliittymiä, jotka ovat käytettävissä tai pilven kautta.

Ota käyttöön nopea laskutus käyttämällä ääniviestejä vieraille ja hallintotiimeille. Tämä suosittu asiakas - ja puhelunhallintajärjestelmä tarjoaa yksityiskohtaisia ja kattavia puhelunhallinnan ja asiakkaiden käyttöraportteja.

Tarjoa vieraillesi tehokasta viestintää ja ensiluokkainen kokemus maailman johtavan ääniviesti-, herätyshallinta- ja huoneen tila -ratkaisun avulla.

Ei latausta, nollajalanjälki -lähestymistapa hotellitietoihin integroidulla puhe- ja viestitekniikalla – ilman mobiilisovelluksen asentamista ja ilman kehitys, - tai suunnittelumaksuja.

Uusi tapa kommunikoida vieraidesi kanssa; nopealla suostumuksella vastaanottaa hotellin ilmoituksia vieraasi voivat chattailla hotellin edustajien kanssa käyttämällä iNotify-järjestelmää WhatsAppin kautta.

Hotel360 Innovation Award for Guest Experience Of Tomorrow -palkinnon voittaja

Pyydä palkitun iPortalin kokeilu. Lisää painikkeita, brändää omien tarpeidesi mukaan, lataa kuvia ja kiinteistötietoja, kampanjoita tai erikoistarjouksia. Kokeile itse, miten iPortal voi mullistaa hotellisi vieraskokemuksen.

Pyydä iPortal kokeilu »

Hinnasto – 30 päivän ilmaisen kokeilun jälkeen

Perinteisten ladattavien sovellusten kehityskustannukset ovat monelle hotellille mahdottomia. iPortal rikkoo muotin. Se on hinnoiteltu niin, että hotellit voivat rakentaa oman ratkaisunsa, joka tarjoaa enemmän toiminnallisuutta olemassa oleviin sovelluksiin verrattuna ja kohtuulliseen hintaan.

iPortal

Tilauspaketti 1
1 - 99 huonetta

$99 USD / €85 Euroa / £75 GBP
kuukaudessa ^

iPortal

Tilauspaketti 2
100 - 249 huonetta

$199 USD / €170 Euroa / £150 GBP
kuukaudessa ^

iPortal

Tilauspaketti 3
250-499 huonetta

$349 USD / €295 Euroa / £255 GBP
kuukaudessa ^

iPortal

Tilauspaketti 1a
1-99 huonetta

$990 USD / €850 Euroa / £750 GBP
vuodessar ^ALENNUS

iPortal

Tilauspaketti 2a
100 - 249 huonetta

$1990 USD / €1700 Euroa / £1500 GBP
vuodessa ^

iPortal

Subscription Plan 3a
250-499 Rooms

$3490 USD / €2950 Euroa / £2550 GBP
vuodessa ^

Tilaus yli 500 huoneelle saatavissa pyynnöstä.

Yli 40 vuoden kokemuksella TigerTMS on brändistandardi sekä itsenäisille yrittäjille että maailman suurimmille hotelliryhmille.

Tiger Communications

Tiger Communications - perustettu vuonna 1979 ja saavuttanut valtavaa menestystä yritys- ja vieraanvaraisuusalalla

Globaali ulottuvuus

– Pohjois-Amerikka, Karibia ja Latinalainen Amerikka, Iso-Britannia, Eurooppa, Lähi-itä ja Aasia ja Tyynenmeren alue

Asennukset

Yli 18000 asennusta
yli sadassa maassa

Palvelun sijainnit

Palvelusijainnit Yhdysvalloissa, Saksassa, Egyptissä ja Ranskassa

Pääasialliset toiminnot

Pääasialliset toimistot Iso-Britanniassa ja Dubaissa

Tiger Americas

Tiger Americas Meksikossa + Digital China

Etujen yhteenveto

LUO LISÄTULOJA

Myy lisäpalveluita (kriittinen ajanjakso varaamisen ja sisäänkirjautumisen välillä) ja ristiinmyy kolmannen osapuolen palveluita — taksit, ravintolat, teatteri jne.

PARANNA VIERASKOKEMUSTA

Helppo vuorovaikutus hotellin henkilökunnan kanssa äänen tai viestien avulla ilman ladattavaa sovellusta. Mukauta omalla tuotemerkilläsi.

SÄÄSTÄ RAHAA

Korvaa perinteiset hotellihakemistot ja tee jatkuvia muutoksia iPortal -konfiguraattorin avulla.

Ota rohkeasti yhteyttä Katsotaanpa kuinka voimme rakentaa sinulle hyvän myyntikanava?