Scannaa minut ja
koe palvelun
monipuolisuus
ja helppous.

Easy Hotels demo

Skannaa minut ja katso Elenan muutamaa
käytössä olevaa Easy Guest toteutusta.

Myös he kokeilivat 30 päivää ilmaiseksi,
ennen kuin päädyttiin palvelun käyttäjäksi, mikset sinäkin?

Hotel Santa Claus
Hotel GLO

asiakkaitamme:

Elena Easy Guest on pohjoismaihin suunniteltu ja räätälöity QR koodi palvelu minkä ytimenä on maailmalla suurta suosiota luonut Hotelli, - ja matkailualan toimiva TigerTMS.
Olemme varmoja, että palvelumme sopii teille ja vakuudeksi siitä, voit kokeilla palveluamme 30 päivää täysin ilmaiseksi. Ota rohkeasti yhteytä ja sovitaan tapaamisesta ja ilmaisesta testistä.

Elena Easy Guest palvelun yleiskatsaus

Sovelluksen kehittäjä TigerTMS on palvellut hotelli, - ja majoitusbisneksessä jo yli 40 vuotta. Sen vankka kokemus ohjaa maailmanluokan hotelli, - ja majoitusalan sovellusten tarjontaa - mullistaen hotellien toimintaa ja parantaen asiakaskokemusta yli 18 000 hotellissa.

Sen markkinoiden johtavat sovellukset ja väliohjelmistot kattavat viestintä- ja asiakashallintajärjestelmät, integroidut puhe- ja dataratkaisut sekä uusinta teknologiaa vieraiden mobiililaitteeseen.

TigerTMS on omistautunut auttamaan asiakkaitaan parantamaan heidän palveluitaan, lisäämään tuottavuutta ja parantamaan asiakaskokemusta.

Uusin palvelu antaa todellisen vaihtoehdon hotelleille, - ja majoitusalan yrittäjille, jotka haluavat antaa vieraidensa käyttöön mobiilisovellusteknologiaa – vastaus on Elena Easy Guest. Tee asiakkaasi kokemuksesta entistäkin parempi ja luo helpot kanavat lisämyynnille 24 / 7. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan ilmaisesta kokeilusta.

Ei latausta, nollajalanjälki -lähestymistapa hotellitietoihin integroidulla puhe- ja viestitekniikalla – ilman mobiilisovelluksen asentamista ja ilman kehitys, - tai suunnittelumaksuja.

Easy Guestin lisäksi valikoimistamme löytyvät markkinoiden johtavat TigerTMS sovellukset ja väliohjelmistot mitkä kattavat viestintä- ja asiakashallintajärjestelmät, integroidut puhe- ja dataratkaisut sekä uusinta teknologiaa.

Kysy lisää, me kerromme ja löydämme teille parhaat ja kustannustehokkaimmat palvelut.

Katso muut Matkailualan sovellukset

paina tästä

Lisää joustavuutta ja säästä aikaa kustannuksissa maailman laajimmin käytetyn nk. Middlewaren avulla. iLink yhdistää TigerTMS- tuotteet ja sadat muut hotellisovellukset, ja näin yhdellä alustalla on saatavilla enemmän sertifioituja käyttöliittymiä, jotka ovat käytettävissä tai pilven kautta.

Ota käyttöön nopea laskutus käyttämällä ääniviestejä vieraille ja hallintotiimeille. Tämä suosittu asiakas - ja puhelunhallintajärjestelmä tarjoaa yksityiskohtaisia ja kattavia puhelunhallinnan ja asiakkaiden käyttöraportteja.

Tarjoa vieraillesi tehokasta viestintää ja ensiluokkainen kokemus maailman johtavan ääniviesti-, herätyshallinta- ja huoneen tila -ratkaisun avulla.

Uusi tapa kommunikoida vieraidesi kanssa; nopealla suostumuksella vastaanottaa hotellin ilmoituksia vieraasi voivat chattailla hotellin edustajien kanssa käyttämällä iNotify-järjestelmää WhatsAppin kautta.

Hotel360 Innovation Award for Guest Experience Of Tomorrow -palkinnon voittaja

Pyydä palkitun Easy Guest kokeilu. Lisää painikkeita, brändää omien tarpeidesi mukaan, lataa kuvia ja kiinteistötietoja, kampanjoita tai erikoistarjouksia. Kokeile itse, miten Easy Guest voi mullistaa hotellisi vieraskokemuksen.

Pyydä Easy Guest kokeilu »

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi.

Räätälöidyt pakettimme löydät tästä, kysy lisää ja tarkistetaan teidän kohteenne nykyiset ratkaisut ja sovitetaan Easy Guest osaksi sitä, kokeile ilmaiseksi ja päätä sen jälkeen jatkosta.

Easy Guest

1 - 99 huonetta

Kysy lisää?

Easy Guest

100 - 249 huonetta

Kysy lisää?

Easy Guest

250-499 huonetta

Kysy lisää?
Tilaus yli 500 huoneelle saatavissa pyynnöstä.

Yli 40 vuoden kokemuksella TigerTMS on brändistandardi sekä itsenäisille yrittäjille että maailman suurimmille hotelliryhmille.

Tiger Communications

Tiger Communications - perustettu vuonna 1979 ja saavuttanut valtavaa menestystä yritys- ja vieraanvaraisuusalalla

Globaali ulottuvuus

– Pohjois-Amerikka, Karibia ja Latinalainen Amerikka, Iso-Britannia, Eurooppa, Lähi-itä ja Aasia ja Tyynenmeren alue

Asennukset

Yli 18000 asennusta
yli sadassa maassa

Palvelun sijainnit

Palvelusijainnit Yhdysvalloissa, Saksassa, Egyptissä ja Ranskassa

Pääasialliset toiminnot

Pääasialliset toimistot Iso-Britanniassa ja Dubaissa

Tiger Americas

Tiger Americas Meksikossa + Digital China

Etujen yhteenveto

LUO LISÄTULOJA

Myy lisäpalveluita (kriittinen ajanjakso varaamisen ja sisäänkirjautumisen välillä) ja ristiinmyy kolmannen osapuolen palveluita — taksit, ravintolat, teatteri jne.

PARANNA VIERASKOKEMUSTA

Helppo vuorovaikutus hotellin henkilökunnan kanssa äänen tai viestien avulla ilman ladattavaa sovellusta. Mukauta omalla tuotemerkilläsi.

SÄÄSTÄ RAHAA

Korvaa perinteiset hotellihakemistot ja tee jatkuvia muutoksia iPortal -konfiguraattorin avulla.

Ota rohkeasti yhteyttä Katsotaanpa kuinka voimme rakentaa sinulle hyvän myyntikanava?

myynti@elena.fi
010 400 5700

Liitymän sulkupalvelun numero
+358 10 400 5777