Elena Easy M paketin sisältö

Nämä ominaisuudet sisältyvät aina kaikkiin Elenan Easy paketteihin

1.

Yli sata erilaista puhelinvaihde/mobiilivaihde ominaisuutta pilvipalveluna

10.

Aina ilmaiset palvelun päivitykset koko sopimusajan

9.

Käyttäjätunnistus salasanalla ja käyttäjätunnuksella

2.

Tietoturvallinen ja salattu yhteys

3.

Puhelinluettelointegraatio / Active Directory

4.

Ilmaiset sisäpuhelut kaikissa keskinäisissä puheluissa

5.

Rajaton määrä soittoryhmiä esim. myynti, asiakaspalvelu, huolto jne.

6.

Ruuhkatiedotteet esim. palvelussamme on juuri nyt ruuhkaa, palvelemme teitä pian

11.

Vastaajaviesti kaikille käyttäjille (valinnainen)

12.

Soiton yhdistäminen ja siirtäminen kaikilla käytettävillä laitteilla

7.

Ilta,- ja poikkeusaikatiedotteet, esim. toimistomme on avoinna klo. 8 – 16:00 jne.

8.

Rajaton määrä automaattivalikoita esim. paina 1 myynti, paina 2 huolto, paina 3 laskutus jne.

13.

Elena Easy laitteilla on aina 5 vuoden takuu mm. sankaluurit, Easy- konferenssilaitteet, puhelimet

Tutustu sisältöihin tarkemmin

Mitä Elena Easy-paketin M sisällöt tarkoittavat

M-paketti tuo lisätoimintoja, joiden avulla voit virtaviivaistaa päivittäistä toimintaasi. Lisää yrityksesi tuottavuutta palvelumme yhteistyö- ja videokonferenssiominaisuuksilla!

1. Paketti sisältää myös S- paketin toiminnot

M Pakettiin kuuluu aina myös S-paketin sisältö kokonaisuudessaan.

2. Puhelin, Chat ja Videopuhelu ominaisuudet

Puhelin, Chat ja Videopuhelu ominaisuus omille WEB- kotisivuillesi. Näin voit tehostaa asiakaspalveluasi: Asiakkaasi tavoittavat sinut vaivattomasti, mistä päin maailmaa tahansa ja ilmaiseksi. Tämä palvelu on ainutlaatuinen ja mahdollistaa lisäämään verkkosivuille esim. myynti-ja asiakaspalveluhenkilöstön kuvat ja toimenkuvan. Kuvan alle on mahdollisuus saada erilaisia yhteydenottotapoja: ”Soita / Chat /Ota videopuhelu”. Jos kyseinen asiakaspalvelija tai myyjä on varattu, näkyy se myös kotisivuillasi. Asiakkaasi voi siis ottaa yhteyden yritykseesi, mistä päin maailmaa tahansa ja ilmaiseksi! Käy katsomassa www.elena.fi/yhteystiedot ja testaa!

3. Verkkokokoukset

M paketilla saat koko yrityksesi verkkokokousten pariin! Kullekin käyttäjälle tulee max. 25 hengen kokousmahdollisuus joka sisältää tiedostojen jako- ja tallennustoiminnot, käytä PC:llä tai Mobiili Appillä.

4. API käyttöliittymä

API käyttöliittymä mahdollistaa CRM ohjelmistonne (CRM = Asiakkuuden hallinta ohjelmisto / järjestelmä) hyödyntämisen osana Elena Easy palvelua. Voit soittaa suoraan asiakkaalle CRM järjestelmästänne tai vastaavasti kun asiakkaasi soittaa yritykseesi, liittymä hakee esim. asiakaskortin vastaajan PC:lle ennen vastaamista. Tämän ominaisuuden avulla pystyt tuottamaan kaikille asiakkaillesi parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jokainen asiakas on vip-asiakas!

5. Outlook Integrointi

Outlook Integrointi hakee statustietosi suoraan Outlook kalenteristasi; jos olet merkannut kokouksen tmv. Outlook kalenteriisi, muuttaa palvelumme sinut automaattisesti varatuksi ja sinulle tulevat puhelut ohjautuu haluamaasi paikkaan esim. vastaaja, kollega, puhelinvaihde tms.

Elena Easy M- tehostaa verkkosivujesi viestintäominaisuuksia lisäämällä ja aktivoimalla toimintoja kaikkiin yrityksenne toimipisteisiin! Verkkovierailijat voivat ottaa yhteyttä oikeaan henkilöön napsauttamalla ja siten pystytte vähentämään puheluiden määrää ja mahdollisesti menetettyjä yhteyksiä. Tämä strateginen etu mahdollistaa myyntiliidien ja tätä kautta myynnin kasvun. Elena Easy M on ihanteellinen ratkaisu markkinointiin, myyntiin, myynnin tukeen, asiakaspalveluun ja ainutlaatuinen tapa tavoittaa asiakkaat 24 / 7.

Kysy lisää?Tilaa!
Katso paketti vertailu

myynti@elena.fi
010 400 5700

Liitymän sulkupalvelun numero
+358 10 400 5777