Tiimityöskentely ja puhelinjärjestelmä samassa palvelussa

Microsoft Teams on kehittynyt joustavaksi ryhmätyösovellukseksi, jonka avulla kommunikointi ja tiimityö on helppoa. Liitä Teams osaksi nykyistä puhejärjestelmää, tai liitä se Elena Easy palveluumme?

1.

Aito, esteetön käyttäjäkokemus

2.

Elena Easyliittää käytössäsi olevan Microsoft Teamsin osaksi palveluamme.

3.

Elena Voice forMS Teams liittää käytössäsi olevan puhelinjärjestelmän ja Teamsin yhdeksi kommunikointi kokonaisuudeksi

4.

Voit soittaa ja vastaanottaa puheluita joko puhelimella, APPillä, Teams sovelluksella tai Teams APPillä. Käyttäjä tai organisaatio voi valita käyttämänsä päätelaitteen tai sovelluksen.

5.

Soita ja vastaanota yrityspuheluita Teamsin kautta kotona tai tien päällä Android- ja iOS-laitteilla sekä lisää videoita ja jaa tiedostoja helposti

6.

Yrityksen ulkopuolisiin numeroihin (lanka ja mobiili) soittaminen Teams palvelun kautta varmistaa, että kaikki käyttäjät voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita, paikasta ja ajasta riippumatta – aito yritysratkaisu 

7.

Tiimityöskentely ja puheääni yhdessä: Elena Teams palvelut mahdollistaa soittamisen, milloin ja missä tahansa, mikä kannustaa tiimityöskentelyyn. Ei enää yrityksen sisällä vaan myös asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

8.

Elena Teams on helppo ottaa käyttöön, ei hankalia ja kalliita projekteja

Tyypillisiä tilanteita joihin Elena Teams tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun;

1.

Asiakkaat ovat investoineet kalliisiin paikallisiin tai pilvipohjaisiin viestintä- alustoihin, joita koskevat monivuotiset sopimukset tai jotka voidaan kirjata poistoina kirjanpitoon pitkällä aikavälillä.

2.

Lisäosien integroinnit tai lain edellyttämät toiminnot, kuten puheluiden tallennus, asiakkuudenhallinta-järjestelmänintegrointi, puhelinkeskus jne. estävät siirtymisen O365 puhepalvelun piiriin.

3.

Työrooliin pohjautuva siirtyminen Teams- puheluiden käyttöön voi helpottaa siirtymääMicrosoft Teamsiin. Organisaatiot, joissa on paljon henkilöitä, jotka eivät käytä Teamsia, saattavat mieluummin säilyttää nykyisen puhelinjärjestelmän

4.

Käyttäjille on tarjottava nopea Teams- integrointi, mutta organisaatiot tarvitsevat useita kuukausia / vuosia siirtyäkseen Teamsin puhelinjärjestelmään

5.

Kommunikointi kollegojen sekä kumppaneiden kanssa on sujuvaa, kun Teamsiin voi suoraan yhdistää puhelinvaihteen ominaisuuksia ja palveluita.

6.

Elena Voice for MS Teams mahdollistaa sujuvan käytettävyyden lisäksi loistavan äänenlaadun niin toimistolla kuin etänä tai tienpäällä. Elena Voice for MS Teams soveltuu myös globaaliin käyttöön kansainvälisessä liiketoiminnassa ja laskee myös huomattavasti ulkomaanpuheluiden kustannuksia.

7.

Elena Voice for MS Teamsin avulla voidaan korvata yrityksesi nykyinen puhelin-järjestelmä ja luoda täysiverinen puhelinvaihde, joka sisältää mm. puhelunvälittäjän työkalut, yritysnumeroinnin, puheluiden tallentamisen ja selkeän raportoinnin. Voit näyttää ulos soittaessasi sitä numeroa, jota haluat.

8.

Elena Teams on helppo ottaa käyttöön, ei hankalia ja kalliita projekteja

Kysy lisää, niin laitetaan sinunkin järjestelmät toimimaan. Etkä maksa turhasta.

myynti@elena.fi
010 400 5700

Liitymän sulkupalvelun numero
+358 10 400 5777