Elena Easy M package contents

These features are always included in all Elena Easy packages

1.

Over 100 different PBX/mobile PBX features in the cloud

10.

Always free service upgrades throughout the contract period

9.

User authentication with password and username

2.

Secure and encrypted connection

3.

Telephone directory integration / Active Directory

4.

Free intercom calls for all mutual calls

5.

Unlimited number of call groups e.g. sales, customer service, maintenance etc.

6.

Backlog notifications e.g. our service is currently backed up, we will serve you shortly

11.

Voicemail for all users (optional)

12.

Call consolidation and call forwarding on all devices used

7.

Evening, evening and off-peak notifications, e.g. our office is open at. 8 - 16:00 etc.

8.

Unlimited number of automatic menus e.g. press 1 for sales, press 2 for maintenance, press 3 for billing etc.

13.

Elena Easy equipment always comes with a 5 year warranty e.g. buckets, Easy conference equipment, telephones

See the contents in more detail

myynti@elena.fi
010 400 5700

The number of the subscription blocking service
+358 10 400 5777

Mitä Elena Easy-paketin M sisällöt tarkoittavat

M-paketti tuo lisätoimintoja, joiden avulla voit virtaviivaistaa päivittäistä toimintaasi. Lisää yrityksesi tuottavuutta palvelumme yhteistyö- ja videokonferenssiominaisuuksilla!

1. Paketti sisältää myös S- paketin toiminnot

M Pakettiin kuuluu aina myös S-paketin sisältö kokonaisuudessaan.

2. Puhelin, Chat ja Videopuhelu ominaisuudet

Puhelin, Chat ja Videopuhelu ominaisuus omille WEB- kotisivuillesi. Näin voit tehostaa asiakaspalveluasi: Asiakkaasi tavoittavat sinut vaivattomasti, mistä päin maailmaa tahansa ja ilmaiseksi. Tämä palvelu on ainutlaatuinen ja mahdollistaa lisäämään verkkosivuille esim. myynti-ja asiakaspalveluhenkilöstön kuvat ja toimenkuvan. Kuvan alle on mahdollisuus saada erilaisia yhteydenottotapoja: ”Soita / Chat /Ota videopuhelu”. Jos kyseinen asiakaspalvelija tai myyjä on varattu, näkyy se myös kotisivuillasi. Asiakkaasi voi siis ottaa yhteyden yritykseesi, mistä päin maailmaa tahansa ja ilmaiseksi! Käy katsomassa www.elena.fi/yhteystiedot ja testaa!

3. Verkkokokoukset

M paketilla saat koko yrityksesi verkkokokousten pariin! Kullekin käyttäjälle tulee max. 25 hengen kokousmahdollisuus joka sisältää tiedostojen jako- ja tallennustoiminnot, käytä PC:llä tai Mobiili Appillä.

4. API käyttöliittymä

API käyttöliittymä mahdollistaa CRM ohjelmistonne (CRM = Asiakkuuden hallinta ohjelmisto / järjestelmä) hyödyntämisen osana Elena Easy palvelua. Voit soittaa suoraan asiakkaalle CRM järjestelmästänne tai vastaavasti kun asiakkaasi soittaa yritykseesi, liittymä hakee esim. asiakaskortin vastaajan PC:lle ennen vastaamista. Tämän ominaisuuden avulla pystyt tuottamaan kaikille asiakkaillesi parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jokainen asiakas on vip-asiakas!

5. Outlook Integrointi

Outlook Integrointi hakee statustietosi suoraan Outlook kalenteristasi; jos olet merkannut kokouksen tmv. Outlook kalenteriisi, muuttaa palvelumme sinut automaattisesti varatuksi ja sinulle tulevat puhelut ohjautuu haluamaasi paikkaan esim. vastaaja, kollega, puhelinvaihde tms.

Elena Easy M- tehostaa verkkosivujesi viestintäominaisuuksia lisäämällä ja aktivoimalla toimintoja kaikkiin yrityksenne toimipisteisiin! Verkkovierailijat voivat ottaa yhteyttä oikeaan henkilöön napsauttamalla ja siten pystytte vähentämään puheluiden määrää ja mahdollisesti menetettyjä yhteyksiä. Tämä strateginen etu mahdollistaa myyntiliidien ja tätä kautta myynnin kasvun. Elena Easy M on ihanteellinen ratkaisu markkinointiin, myyntiin, myynnin tukeen, asiakaspalveluun ja ainutlaatuinen tapa tavoittaa asiakkaat 24 / 7.

Kysy lisää?Tilaa!
Katso paketti vertailu