Hyödy osaamisestamme ja anna meidän tehdä elämästäsi helpompaa.

Muutamme tulostamisesi ja asiakirjahallintosi helposti toimivaksi kokonaisuudeksi.
Näin säästät aikaa sille mikä sinulle työssäsi on tärkeintä, omille asiakkallesi
Ota yhteyttä ja etsitään juuri teille sopivat ratkaisut.

Hallinnoitu tulostusympäristö

Tänä päivänä yritykset joutuvat tarkkailemaan kaikkia kuluja. Silti InfoTrendsin mukaan 90% yrityksistä ei tunne kaikkia tulostamiseen liittyviä kuluja. Optimointi- ja hallinnointipalvelu avulla on mahdollista saavuttaa jopa 30% säästö pelkästään tulostuskustannuksissa ja nostaa samalla työn tuottavuutta. Palvelumme avulla leikkaamme tulostamisen todellisia kustannuksia kuten tarvikkeiden, huollon, energian, ylläpidon ja tulostusmateriaalin osalta sekä vapautamme esimerkiksi IT tuen ja talousosaston resursseja.

Ylläpitopalvelut

Merkkiriippumattomaan ylläpitopalveluun voidaan liittää kaikki toimiston tulostavat laitteet. Palvelu sisältää niin tarvikkeet kuin huollonkin. Voimme mennä myös rajojen yli ja ottaa yrityksesi ulkomailla sijaitsevan toimiston saman palvelun piiriin. Samalla saat myös HelpDesk palvelut, jotta asiointisi kanssamme olisi mahdollisimman mutkatonta. Kun laitteista ja tarvikkeista ei tarvitse huolehtia, niin työntekosi on varmasti helpompaa.

Tulostustarvikepalvelu

Olemme havainneet, että yritysten toimintaprosessit tulostimien tarvikkeissa ovat usein tilassa, jossa kukaan ei kontrolloi asiaa ja silloin tarvikkeet voivat loppua tai vanhentua hyllyssä. Palvelumme valvoo tarvikkeiden tilaa ja toimitamme uudet tarvikkeet automaattisesti ennen kuin ne pääsevät loppumaan. Tällöin ei työntekoon tule turhia taukoja ja säästämme sinulta paljon aikaa ja vaivaa. Samalla olemme onnistuneet saamaan asiakkaille n. 25% säästöt.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai soita 010 400 5700 ja pyydä yrityksellesi ilmainen tarvekartoitus!

Mobiilitulostaminen

Mobiilitulostaminen on tällä hetkellä yksi tulostamisen nousevia trendejä. Meidän ratkaisuillamme voit tulostaa mistä tahansa ja milloin tahansa.

Asiakirjojen hallinta

Laitteillamme voit skannata ja jakaa asiakirjoja niin palvelimelle kuin pilvipalveluihin kuten esimerkiksi Microsoft Office 365. Luonnollisesti myös eri sovelluksiin ja työnkulkuihin on olemassa niin sovelluksia, kuin ohjelmistoja jolloin on mahdollista saada skannaukset yhden napin painalluksen taakse.

Turvatulostaminen

Turvallisuus on tänä päivänä yrityksille tärkeä asia. Lisäämällä laitteille hallintaohjelma sekä käyttäjätunnistautuminen esim. henkilökorteilla nostetaan turvallisuutta huomattavasti. Samalla saadaan käyttöön myös follow-you toiminto, jolloin tulosteet voidaan vapauttaa miltä tahansa laitteelta. Ohjelmistot mahdollistavat myös seurannan ja raportoinnin.

Ympäristö

Kestävä kehitys on meille tärkeä asia ja se on olennainen osa liiketoimintaamme. Yhteistyökumppaneillamme Ricohilla ja Xeroxilla on molemmilla laajat ohjelmansa mm energiankulutuksen vähentämiseen ja ilmastonsuojeluun. Pienenä osana oheisia ohjelmia ovat esimerkiksi käytössämme olevat kierrätysohjelmat, joiden tarkoituksena on vähentää tulostustarvikkeiden ympäristövaikutuksia