Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs4/46/elenafi/public_html/locals/mods.php on line 111

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs4/46/elenafi/public_html/locals/mods.php on line 94
Elena Solutions Oy - Palvelumme

Elena Connect

!

Vastaa asiakkaidesi odotuksiin ja anna työntekijöillesi laadukkaat ratkaisut tiedonkulun ja viestinnän monipuolistamiseen. Asiantuntevasti räätälöity, tarvelähtöisesti mitoitettu ja huolella ylläpidetty ratkaisu on avain toimivan asiakaspalvelun ja kustannustehokkuuden saavuttamiseen. Haasta asiantuntijamme etsimään juuri teille soveltuvin ratkaisu….


Yrityksen puhelinpalvelimet ja -liittymät


Toimitamme puhelinlaitteet ja puhepalvelimen. Kartoitamme asiakaspalveluanne ja sisäistä yhteydenpitoanne tehostavat palvelut sekä kilpailutamme käyttöönne edulliset puhelut paikallis- kauko- GSM- ja ulkomaanpuheluliikenteessä.


IP-puhe tuo tehoa puheliikenteeseen


VoIP eli IP-puhe tarkoittaa datayhteyden kautta siirtyvää puhelua. IP-puhe mahdollistaa pk-yritykselle palveluiltaan monipuolisemman ja suorituskykyisemmän viestintäjärjestelmän. VoIP-ratkaisulla yrityksesi säästää merkittävästi esimerkiksi neuvottelupuhelujen ja kaukopuhelujen hinnoissa.

Etätyöntekijän puheratkaisut


Räätälöimme käyttöönne VoIP- ja GSM-teknologiaa hyödyntävät etätyöratkaisut, jotka mahdollistavat liikkuvuuden, tavoitettavuuden ja tietoturvan. Esimerkiksi kalenterit, tiedostot ja sähköpostit ovat aina työntekijän tavoitettavissa.

Contact Center saa palvelun sujumaan


Contact Center -ratkaisumme avulla asiakaspalvelullenne riittää yksi puhelinnumero. Palveluun voidaan liittää numeron tunnistus, jolloin järjestelmä hakee soittajan tiedot automaattisesti puhelun vastaanottajan päätteelle.

VoIP eli IP-puheratkaisut toteutamme Elena SIP-Trunk -palvelun avulla

Lue lisää tyytyväisistä asiakkaistamme.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää 010 400 5700