Puhepalvelut

!

Yrityksesi tiedonkulkua ja asiakaspalvelun laatua parantaa oikein mitoitettu, luotettavasti toimiva ja huolella ylläpidetty teleliikenneratkaisu. Kartoitamme nykyisen puhelinjärjestelmänne ja räätälöimme kustannustehokkaat puhepalveluratkaisut.


Yrityksen puhelinpalvelimet ja -liittymät


Toimitamme puhelinlaitteet ja puhepalvelimen. Kartoitamme asiakaspalveluanne ja sisäistä yhteydenpitoanne tehostavat palvelut sekä kilpailutamme käyttöönne edulliset puhelut paikallis- kauko- GSM- ja ulkomaanpuheluliikenteessä.

IP-puhe tuo tehoa puheliikenteeseen


VoIP eli IP-puhe tarkoittaa datayhteyden kautta siirtyvää puhelua. IP-puhe mahdollistaa pk-yritykselle palveluiltaan monipuolisemman ja suorituskykyisemmän viestintäjärjestelmän. VoIP-ratkaisulla yrityksesi säästää merkittävästi esimerkiksi neuvottelupuhelujen ja kaukopuhelujen hinnoissa.

Etätyöntekijän puheratkaisut


Räätälöimme käyttöönne VoIP- ja GSM-teknologiaa hyödyntävät etätyöratkaisut, jotka mahdollistavat liikkuvuuden, tavoitettavuuden ja tietoturvan. Esimerkiksi kalenterit, tiedostot ja sähköpostit ovat aina työntekijän tavoitettavissa.

Contact Center saa palvelun sujumaan


Contact Center -ratkaisumme avulla asiakaspalvelullenne riittää yksi puhelinnumero. Palveluun voidaan liittää numeron tunnistus, jolloin järjestelmä hakee soittajan tiedot automaattisesti puhelun vastaanottajan päätteelle.

VoIP eli IP-puheratkaisut toteutamme Elena SIP-Trunk -palvelun avulla

Lue lisää tyytyväisistä asiakkaistamme.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää 010 400 5700