Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs4/46/elenafi/public_html/locals/mods.php on line 94
Elena Solutions Oy - Palvelumme

Oikeat ratkaisut säästävät aikaa ja rahaa

Oikein mitoitetuilla ja suunnitelluilla ratkaisuilla parannat asiakaspalvelun laatua ja työntekijöiden työpanosta. Koko yrityksen tulos paranee, kun oikeat ihmiset tavoittaa oikeaan aikaan ja työtä voi tehdä riippumatta ajasta ja paikasta.

Sopivilla ratkaisuilla säästyy myös selvää rahaa. Varmistamme, että tieto kulkee sujuvasti ja käytössäsi ovat aina ajan tasalla olevat laitteet, palvelut ja tekninen tuki 24/7.

Elena Connect

Toimivat kommunikointiratkaisut ovat yritystoiminnan perusta. Elena Connect tuo yrityksellesi monipuoliset ja nykyaikaiset ratkaisut viestinnän haasteisiin.

- Puhepalvelut
- Datayhteydet
- Yhdistetty viestintä
- Pikaviestintä
- Elena SIP-Trunk
- Skype for Business

Elena Documents

Hyödy osaamisestamme ja anna meidän tehdä elämästäsi helpompaa. Muutamme tulostamisesi ja asiakirjahallintosi helposti toimivaksi kokonaisuudeksi. Näin säästät aikaa sille mikä sinulle työssäsi on tärkeintä, omille asiakkaillesi.

- Tulostustarvikepalvelu
- Ylläpitopalvelut
- Hallinnoidut tulostuspalvelut

Elena Data

Oikeat laitteet oikeissa käsissä mahdollistaa parhaan mahdollisen tuloksen tekemisen. Liikkuvuuden ja jatkuvasti uusiutuvan laitteiston luomiin haasteisiin vastaan Elena Data ratkaisuilla

- Työasemat
- Päätelaitteet
- IT-infra

Elena Cloud

Tiedostot hukassa, kovalevy reistailee, kumppani tavoittamattomissa… tuttu tunneko? Anna itsellesi mahdollisuus tuottavan työn tekemiseen ja valitse asiantuntijamme kanssa toimiva, luotettava ja palveleva pilviratkaisumme. Elena Cloud on kokonaisuus, joka tuotetaan luotettavien päämiesten avulla.

- Office 365
- Adobe Cloud
- Varmistuspalvelut