Oikeat ratkaisut säästävät aikaa ja rahaa

Oikein mitoitetuilla ja suunnitelluilla ratkaisuilla parannat asiakaspalvelun laatua ja työntekijöiden työpanosta. Koko yrityksen tulos paranee, kun oikeat ihmiset tavoittaa oikeaan aikaan ja työtä voi tehdä riippumatta ajasta ja paikasta.

Sopivilla ratkaisuilla säästyy myös selvää rahaa. Varmistamme, että tieto kulkee sujuvasti ja käytössäsi ovat aina ajan tasalla olevat laitteet, palvelut ja tekninen tuki 24/7.

Elena Connect

Toimivat kommunikointiratkaisut ovat yritystoiminnan perusta. Elena Connect tuo yrityksellesi monipuoliset ja nykyaikaiset ratkaisut viestinnän haasteisiin.

- Puhepalvelut
- Datayhteydet
- Yhdistetty viestintä
- Pikaviestintä

Elena Documents

Hyödy osaamisestamme ja anna meidän tehdä elämästäsi helpompaa. Muutamme tulostamisesi ja asiakirjahallintosi helposti toimivaksi kokonaisuudeksi. Näin säästät aikaa sille mikä sinulle työssäsi on tärkeintä, omille asiakkaillesi.

- Tulostustarvikepalvelu
- Ylläpitopalvelut
- Hallinnoidut tulostuspalvelut

Elena Data

Oikeat laitteet oikeissa käsissä mahdollistaa parhaan mahdollisen tuloksen tekemisen. Liikkuvuuden ja jatkuvasti uusiutuvan laitteiston luomiin haasteisiin vastaan Elena Data ratkaisuilla

- Työasemat
- Päätelaitteet
- IT-infra

Elena Cloud

Tiedostot hukassa, kovalevy reistailee, kumppani tavoittamattomissa… tuttu tunneko? Anna itsellesi mahdollisuus tuottavan työn tekemiseen ja valitse asiantuntijamme kanssa toimiva, luotettava ja palveleva pilviratkaisumme. Elena Cloud on kokonaisuus, joka tuotetaan luotettavien päämiesten avulla.

- Office 365
- Adobe Cloud
- Varmistuspalvelut

Elena Connect

!

Vastaa asiakkaidesi odotuksiin ja anna työntekijöillesi laadukkaat ratkaisut tiedonkulun ja viestinnän monipuolistamiseen. Asiantuntevasti räätälöity, tarvelähtöisesti mitoitettu ja huolella ylläpidetty ratkaisu on avain toimivan asiakaspalvelun ja kustannustehokkuuden saavuttamiseen. Haasta asiantuntijamme etsimään juuri teille soveltuvin ratkaisu….


Yrityksen puhelinpalvelimet ja -liittymät


Toimitamme puhelinlaitteet ja puhepalvelimen. Kartoitamme asiakaspalveluanne ja sisäistä yhteydenpitoanne tehostavat palvelut sekä kilpailutamme käyttöönne edulliset puhelut paikallis- kauko- GSM- ja ulkomaanpuheluliikenteessä.


IP-puhe tuo tehoa puheliikenteeseen


VoIP eli IP-puhe tarkoittaa datayhteyden kautta siirtyvää puhelua. IP-puhe mahdollistaa pk-yritykselle palveluiltaan monipuolisemman ja suorituskykyisemmän viestintäjärjestelmän. VoIP-ratkaisulla yrityksesi säästää merkittävästi esimerkiksi neuvottelupuhelujen ja kaukopuhelujen hinnoissa.

Etätyöntekijän puheratkaisut


Räätälöimme käyttöönne VoIP- ja GSM-teknologiaa hyödyntävät etätyöratkaisut, jotka mahdollistavat liikkuvuuden, tavoitettavuuden ja tietoturvan. Esimerkiksi kalenterit, tiedostot ja sähköpostit ovat aina työntekijän tavoitettavissa.

Contact Center saa palvelun sujumaan


Contact Center -ratkaisumme avulla asiakaspalvelullenne riittää yksi puhelinnumero. Palveluun voidaan liittää numeron tunnistus, jolloin järjestelmä hakee soittajan tiedot automaattisesti puhelun vastaanottajan päätteelle.

VoIP eli IP-puheratkaisut toteutamme Elena SIP-Trunk -palvelun avulla

Lue lisää tyytyväisistä asiakkaistamme.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää 010 400 5700