Oikeat ratkaisut säästävät aikaa ja rahaa

Oikein mitoitetuilla ja suunnitelluilla ratkaisuilla parannat asiakaspalvelun laatua ja työntekijöiden työpanosta. Koko yrityksen tulos paranee, kun oikeat ihmiset tavoittaa oikeaan aikaan ja työtä voi tehdä riippumatta ajasta ja paikasta.

Sopivilla ratkaisuilla säästyy myös selvää rahaa. Varmistamme, että tieto kulkee sujuvasti ja käytössäsi ovat aina ajan tasalla olevat laitteet, palvelut ja tekninen tuki 24/7.

Elena Connect

Toimivat kommunikointiratkaisut ovat yritystoiminnan perusta. Elena Connect tuo yrityksellesi monipuoliset ja nykyaikaiset ratkaisut viestinnän haasteisiin.

- Puhepalvelut
- Datayhteydet
- Yhdistetty viestintä
- Pikaviestintä

Elena Documents

Hyödy osaamisestamme ja anna meidän tehdä elämästäsi helpompaa. Muutamme tulostamisesi ja asiakirjahallintosi helposti toimivaksi kokonaisuudeksi. Näin säästät aikaa sille mikä sinulle työssäsi on tärkeintä, omille asiakkaillesi.

- Tulostustarvikepalvelu
- Ylläpitopalvelut
- Hallinnoidut tulostuspalvelut

Elena Data

Oikeat laitteet oikeissa käsissä mahdollistaa parhaan mahdollisen tuloksen tekemisen. Liikkuvuuden ja jatkuvasti uusiutuvan laitteiston luomiin haasteisiin vastaan Elena Data ratkaisuilla

- Työasemat
- Päätelaitteet
- IT-infra

Elena Cloud

Tiedostot hukassa, kovalevy reistailee, kumppani tavoittamattomissa… tuttu tunneko? Anna itsellesi mahdollisuus tuottavan työn tekemiseen ja valitse asiantuntijamme kanssa toimiva, luotettava ja palveleva pilviratkaisumme. Elena Cloud on kokonaisuus, joka tuotetaan luotettavien päämiesten avulla.

- Office 365
- Adobe Cloud
- Varmistuspalvelut

Elena Cloud

Tiedostojen saatavuus, tiedostojen ajantasaisuus, asiakastapaamisten valmistelu, materiaalien hyödyntäminen, ryhmätyöskentely… ovat usean liikkuvan työn tekijän päivittäin kohtaamia haasteita. Elena Free ratkaisumme vie sinut uuteen tuottavuusloikkaan. Joustavasti räätälöitävä palvelumme on vain klikkauksen päässä, kun olet liikkeellä.
Päätelaitteesi on vapaasti valittavissa pysyäksesi tiedon valtavirralla, sillä palvelumme toimii lähes kaikilla nykyaikaisilla laitteilla. Oikeilla lisenssiratkaisuilla katamme kaikki yrityksesi tarpeet kustannustehokkaasti ja ja saumattomasti.

Tuottavuuden lisäys, kiinnostaako… Ota yhteyttä ja kysy lisää 010 400 5700